MKB

Juist een ondernemer moet de risico’s die zijn of haar bedrijf loopt, onder ogen durven zien. Eén  flinke calamiteit kan immers fataal zijn. Als u de continuïteit van uw onderneming veilig wilt stellen, doet u er goed aan om alle risico’s nauwkeurig in kaart te brengen en voorzorgsmaatregelen te treffen. Met het oog hierop zijn zowel preventieve maatregelen als goede verzekeringen onmisbaar.

P TrusT VOF kan u daarbij van dienst zijn. Als specialist in zakelijke verzekeringen kunnen wij deze risico’s en bedreigingen signaleren, en u hiervoor de juiste oplossing bieden. Ook voor het beheer van uw verzekeringsportefeuille zijn wij de aangewezen tussenpersoon. Doordat wij samenwerken met een groot aantal gerenommeerde verzekeraars in binnen- en buitenland, kunnen wij voor ieder risico een adequate verzekeringsdekking bieden.

Onze bedrijfsfilosofie is helder: de klant is koning. Eén telefoontje en uw probleem wordt ons probleem. Wij lossen schades voor u op; snel, degelijk, allround en vakbekwaam. Want dan kunt u weer aan de slag, en u bezighouden met de dingen waar u goed in bent. Als specialist in bedrijfsverzekeringen is P TrusT VOF in staat om ieder MKB bedrijf een passende verzekeringsoplossing aan te bieden. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om ook moeilijk verzekerbare bedrijven een verzekeringsoplossing op maat aan te bieden. Naast alle grote Nederlandse verzekeraars, zoals Aegon, Allianz, ASR, Delta Lloyd, Achmea en Nationale Nederlanden, bemiddelen wij ook voor kleinere gespecialiseerde verzekeraars. Kortom de oplossing is altijd binnen ons bereik.

Het P TrusT Voordeelpakket bedrijven combineert al uw bedrijfsverzekeringen van verschillende verzekeraars in 1 pakket. Zo kunnen wij van iedere verzekeraar de beste verzekering selecteren. Bovendien kunt u profiteren van een pakketkorting die kan oplopen tot wel 10%. U zou bijvoorbeeld de gebouwen, inventaris en bedrijfsschade bij Aegon kunnen verzekeren, de rechtsbijstandverzekering bij ARAG, de zakelijke reisverzekering bij de Europeesche, de milieuschadeverzekering bij Reaal en de eigen vervoerverzekering bij ASR. In dat geval ontvangt u over iedere verzekering een korting van 10%!

 

Terug naar startpagina

Zoeken

Tip

Kortsluiting is een veelvoorkomende schadeoorzaak. Daarom plaatsen steeds meer verzekeraars een bepaling op de zakelijke brandverzekering, waarbij zij hun verzekeren verplichten om hun elektrische installatie tenminste 1 x per 5 jaar te laten controleren. Wees alert en laat uw installatie keuren

Schade melden