Agrarische bedrijven

Agrarische bedrijven

Als agrarisch ondernemer wilt u uw specifieke risico's - zowel zakelijk als prive- goed verzekeren. En dat in combinatie met een scherpe premie. Bij P TrusT VOF bent u aan het juiste adres. Wij zijn een agrarisch specialist pur sang. Wij hebben al 30 jaar verstand van "agrarisch verzekeren". 

Uitgangspunt van ons advies is een gedegen risicoanlayse van uw bedrijf. Bij risico's kunt u denken aan brand, storm, hagel, bliksem, een ongeval en arbeidsongeschiktheid. Een risicoanalyse is essentieel, zeker in de agrarische sector, want het gemiddelde bedrijf bestaat daar niet.

Aan de hand van deze risicoanalyse stellen wij een op maat gesneden agrarisch pakket voor u samen. Wij zijn niet gebonden aan 1 verzekeraar, maar wij hebben de keuze uit een groot aantal gerenommeerde verzekeraars. Op die manier kunnen wij de juiste verzekering tegen de laagste premie voor u selecteren. 

Verzekeren van asbestdaken:

Sinds de hagelschades in Zuid Nederland van 2016 accepteren verzekeraars geen nieuwe verzekeringen voor agrarische gebouwen met asbest daken. En voor bestaande verzekeringen worden bij schade flinke afschrijvingen toegepast tot wel 75%! Wij accepteren nog steeds agrarische gebouwen met asbest daken. 

 

 

 

Terug naar startpagina

Zoeken

Tip

Kortsluiting is een veelvoorkomende schadeoorzaak. Daarom plaatsen steeds meer verzekeraars een bepaling op de zakelijke brandverzekering, waarbij zij hun verzekeren verplichten om hun elektrische installatie tenminste 1 x per 5 jaar te laten controleren. Wees alert en laat uw installatie keuren

Schade melden