Kostbaarheden en geldverzekering

Kostbaarhedenverzekering en geldverzekering

Misschien hangen er in uw bedrijfspand kunstwerken aan de muur. Wellicht pronken er enkele antieke stukken in een vitrinekast. Of misschien heeft u regelmatig grotere bedragen in de bedrijfskas. Dan is een kostbaarhedenverzekering of geldverzekering geen overbodige luxe.

Als kunst en kostbaarheden in uw bedrijfspand schade oplopen door bijvoorbeeld brand of in geval van diefstal of afpersing, kunt u terugvallen op de kostbaarhedenverzekering. Vaak is onder voorwaarden ook geld verzekerd binnen de geldverzekering die bij de polis hoort.

Kostbaarheden- en geldverzekering extra voordelig afsluiten

In de meeste gevallen zijn uw waardevolle zaken ook op buiten de deur verzekerd. En mocht u een schade hebben, dan vergoeden de kostbaarhedenverzekering ook de kosten van een schade-expert. Omdat u de verzekering afsluit in combinatie met uw zakelijke inboedelverzekering, krijgt u ook nog eens korting op de premie.

Voordelen van de kostbaarhedenverzekering en geldverzekering

Dekking voor uw kostbaarheden, geld en waardepapier.

Onder voorwaarden ook geldig buiten uw bedrijfspand.

Scherpe premie en uitstekende voorwaarden.

Extra: neem uw kostbaarhedenverzekering en geldverzekering op in het totaalpakket bedrijfsverzekeringen en profiteer van extra premievoordeel.

Bundel uw bedrijfsverzekeringen

De kostbaarhedenverzekering en geldverzekering kan worden opgenomen in ons flexibele pakket bedrijfsverzekeringen. Dit levert u extra premiekorting op en alle polissen sluiten naadloos op elkaar aan. Meer informatie >>

 

Terug naar startpagina

Zoeken

Tip

Kortsluiting is een veelvoorkomende schadeoorzaak. Daarom plaatsen steeds meer verzekeraars een bepaling op de zakelijke brandverzekering, waarbij zij hun verzekeren verplichten om hun elektrische installatie tenminste 1 x per 5 jaar te laten controleren. Wees alert en laat uw installatie keuren

Schade melden