Houtverwerkende industrie

houtverwerkende industrie

 

Al sinds de start van ons kantoor in 1998 hebben wij bedrijven in de houtverwerkende industrie verzekerd. Wij hebben klanten zoals timmerfabrieken, houtbewerking, interieurbouw en aanverwante bedrijven. Uiteraard zijn wij bekend met de risico’s die bedrijven in de houtverwerkende industrie lopen; maar beter nog, wij kunnen door middel van preventie-adviezen de kans op schade verlagen.

P TrusT VOF is in staat om voor kleine maar ook heel grote bedrijven een passende verzekeringsoplossing aan te bieden. Wij werken daarvoor samen met een groot aantal industriële verzekeraars en makelaars, in zowel binnen- als buitenland. Verzekerde bedragen van 30 miljoen euro voor gebouwen, inventaris-goederen en bedrijfsschade zijn voor ons geen uitzondering.

Terug naar startpagina

Zoeken

Tip

Kortsluiting is een veelvoorkomende schadeoorzaak. Daarom plaatsen steeds meer verzekeraars een bepaling op de zakelijke brandverzekering, waarbij zij hun verzekeren verplichten om hun elektrische installatie tenminste 1 x per 5 jaar te laten controleren. Wees alert en laat uw installatie keuren

Schade melden