Rechtsbijstand

Met de zakelijke rechtsbijstandverzekering zeker van juridische hulp

Zakelijke conflicten worden tegenwoordig steeds vaker direct aan de rechter voorgelegd. En voor een advocaat betaalt u al snel 150 euro per uur. Als ondernemer doet u er daarom verstandig aan een rechtsbijstandverzekering bedrijven af te sluiten.

Een op de drie Nederlanders wordt gedurende zijn leven tenminste één keer geconfronteerd met een juridische procedure. Voor ondernemers is dit percentage nog veel hoger. Een zakelijke rechtsbijstandverzekering is dus geen overbodige luxe als u de hoge kosten van juridisch advies wilt voorkomen.

Rechtsbijstandverzekering bedrijven: ook voor wanbetalers

Maar ook als u zelf bijvoorbeeld problemen heeft met een leverancier die zijn verplichtingen niet nakomt of een klant die weigert een rekening te betalen, is een zakelijke rechtsbijstandsverzekering bedrijven een uitkomst. U weet zich altijd verzekerd van een team van juridisch specialisten dat voor uw zaak opkomt!

Voordelen van de zakelijke rechtsbijstandverekering

Juridisch advies en dekking van juridische kosten als u wordt aangeklaagd.

Ook voor eigen juridische stappen richting wanbetalers en bij andere bedrijfsmatige conflicten.

Scherpe premie en uitstekende voorwaarden.

Extra: neem uw rechtsbijstandverzekering bedrijven op in het totaalpakket bedrijfsverzekeringen en profiteer van extra premievoordeel.

Bundel uw bedrijfsverzekeringen

De zakelijke rechtsbijstandverzekering kan worden opgenomen in ons flexibele pakket bedrijfsverzekeringen. Dit levert u extra premiekorting op en alle polissen sluiten naadloos op elkaar aan. Meer informatie >>

Terug naar startpagina

Zoeken

Tip

Kortsluiting is een veelvoorkomende schadeoorzaak. Daarom plaatsen steeds meer verzekeraars een bepaling op de zakelijke brandverzekering, waarbij zij hun verzekeren verplichten om hun elektrische installatie tenminste 1 x per 5 jaar te laten controleren. Wees alert en laat uw installatie keuren

Schade melden