Service abonnement

P TrusT Service Abonnement

P TrusT VOF heeft in het verleden al haar particuliere relaties verzekeringen aangeboden zonder relatie daarvoor iets in rekening te brengen. Een gedeelte van de premie werd door verzekeraars aan ons betaald als provisie.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn is het belangrijk dat wij voor u de beste en als het kan goedkoopste verzekeraars selecteren. Maar hoe lager de premie, hoe lager de verdiensten voor P TrusT VOF.

Wij willen u in de toekomst de beste en goedkoopste aanbiedingen blijven doen, zonder daarvoor geheel afhankelijk hoeven te zijn van de door verzekeraars uit te keren provisies. Daarom introduceren wij in samenwerking met Nedasco Assuradeuren het P TrusT VOF Serviceabonnement schadeverzekeringen particulieren. Nedasco is een soort supermarkt voor verzekeringen. Nedasco kan voor meer dan 30 verzekeraars verzekeringen afsluiten, en kan dus altijd een goede en goedkope oplossing aanbieden.

Wat biedt het P TrusT Serviceabonnement schadeverzekeringen particulieren?

 • Het jaarlijks optimaliseren van uw schadeverzekeringen
 • Een keer per 3 jaar een afspraak bij u thuis
 • Onbeperkt advies bij ons op kantoor*
 • Onbeperkt telefonisch advies*
 • 1 x per maand een digitale nieuwsbrief
 • Als bij schade een expert wordt ingeschakeld die bij u thuis komt, dan zijn we daarbij
 • Indien wij het nodig achten, zullen wij namens u een contra-expert inschakelen
 • 1x per jaar een polisoverzicht
 • In geval van nood zijn wij ook buiten kantoortijden bereikbaar

Op basis van Fair Use Policy

Hoeveel kost het P TrusT Serviceabonnement schadeverzekeringen particulieren?

De kosten zullen afhankelijk zijn van het aantal schadeverzekeringen dat u bij ons kantoor heeft. De minimumkosten bedragen € 15,- per maand en de maximum kosten € 25,- per maand. Voor alleenstaanden is dit de helft van deze bedragen.

Hoeveel levert het P TrusT Serviceabonnement schadeverzekeringen particulieren u op?

Door het optimaliseren van uw verzekeringspakket zullen we zeer waarschijnlijk het bedrag dat u per maand aan het serviceabonnement betaalt voor u gaan terugverdienen. In dat geval gaat u dus niks meer betalen. Het kan zelfs zijn dat u per saldo minder gaat betalen! In een enkel geval zou het kunnen zijn dat u meer gaat betalen. In dat geval is uw pakket al eerder geoptimaliseerd, en heeft u dus al de beste aanbieding.

P Trust ontvangt ook nog provisie van verzekeraars. Wat bieden wij u hiervoor?

Voor een deel blijven wij provisie ontvangen van verzekeraars. Deze provisie is voor het opnemen en afwerken van allerlei schades. Hiervoor verrichten wij dan de volgende werkzaamheden:

 • Het opnemen van schades, indien nodig bij u aan huis, en melden aan verzekeraars
 • Het indienen van schades bij verzekeraars
 • Wij verwerken alle wijzigingen in uw verzekeringspakket
 • Volledig vergelijken en verzorgen van nieuwe verzekeringen
 • Controleren van polissen en andere documenten van verzekeraars
 • Het begeleiden van schades en ervoor zorgen dat u krijgt wat u toekomt!

Looptijd abonnement

Het serviceabonnement treedt in werking zodra wij dit met u overeengekomen zijn, en u de betalingsmachtiging heeft ondertekend. De overeenkomst wordt aangegaan voor de duur van 1 jaar . Hierna is deze voor onbepaalde tijd. De klant kan de overeenkomst te allen tijde opzeggen. Als uw verzekeringen niet meer via ons kantoor lopen, zal het abonnement automatisch worden beëindigd.

Terug naar startpagina

Zoeken

Tip

Bij een aanrijding zonder getuige is het vaak uw woord tegen dat van de tegenpartij. Het zal u daarbij zeker helpen als u meteen na het ongeluk, voordat de voertuigen verplaatst worden, een paar fotos met uw mobieltje te maken. Deze kunnen u later heel erg van dienst zijn!

Schade melden